Nu söker vi en Administratör/dokumentatör med projekterfarenhet. Placering för tjänsten är i Stor-Stockholm, vårt eget kontor ligger i Gamla stan.

Som konsulter är våra kunders information och dokumentation vår kärnverksamhet. Vi hjälper kunderna att analysera, skriva och organisera deras information och dokumentation. Teknisk förståelse är viktigt likaväl som lyhördhet, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov.

Som administratör är du spindeln i nätet i verksamheten och har kontakt med många olika intressenter. Du hanterar samordning av olika typer av handlingar i digitala projektverktyg och bygger upp projektstrukturer för respektive projekt. I rollen ingår att bistå respektive projektledare med att skapa och upprätthåll struktur genom ordning och reda på samtliga administrativa delar som t ex hantering av ärenderutiner, kontering av fakturor m.m. Du skriver protokoll, diarieför dokument och bokar möten. Vidare bistår du rent administrativt med att samordna och anskaffa konsulter och hanterar administrationen kring detta eller inom andra områden i projekten. Våra kunder finns i många olika branscher och vi ser gärna att du har erfarenhet av offentlig verksamhet.

Du har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete och erfarenhet av att arbeta i projektform. Du är en van datoranvändare med mycket goda kunskaper i Officepaketet och har även mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

För att kunna trivas och göra ett bra jobb i den här rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och ha ett systematiskt arbetssätt. Vidare är du lösningsinriktad, är bra på att kommunicera och samarbeta med andra. Du är också självgående, har en förmåga att prioritera och hantera olika typer av arbetsuppgifter parallellt. Vi söker dig med ett långsiktigt perspektiv och som söker nya, effektiva lösningar för att hela tiden förbättra arbetet. 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och du behöver kunna börja den 28 januari.

Om du känner igen dig i ovanstående beskrivning, skicka gärna din ansökan redan idag med personligt brev och CV till nyttjobb@dokumentera.se - eller slå en signal till Teresa Mateus på 0735- 403 722. Vi rekryterar löpande.

 

 

Hör av dig!