Dokumentera är ett konsultföretag som växer och utvecklas med sina anställda. Som medarbetare hos oss har du marknadens bästa tekniska skribenter och dokumentationsspecialister som kollegor. Du jobbar med intressanta uppdrag hos våra framgångsrika kunder. Vi har korta beslutsvägar, högt i tak och är öppna för att utvecklas med dina idéer.

Nu söker vi en noggrann och strukturerad Dokumentationsansvarig med generell teknikkunskap och social kompetens. I denna roll hanterar du flera parallella projekt och driver arbetet med dokumentationsleveranser till kund. Detta innebär att i tät kontakt med projektledare och övriga projektmedlemmar säkerställa att den projektspecifika dokumentationen levereras i tid till kund och att den uppfyller de för projektet gällande kundkrav. Du jobbar med trevliga, positiva och hjälpsamma kollegor i ett ljust och fräscht kontor i Stockholmsområdet, vårt eget kontor ligger i Gamla Stan.

Som konsulter är våra kunders dokumentation och information vår kärnverksamhet. Vi hjälper kunderna att analysera, skriva och organisera deras dokumentation. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov.

Dokumentera har kunder i många olika branscher och i denna roll får du gärna ha erfarenhet av någon typ av anläggningsdokumentation, t ex inom elkraft, olja eller gas. Du har erfarenhet av projektarbete och tycker om att driva, samordna och koordinera uppgifter och frågor med många intressenter.

Om du tycker detta låter spännande, skicka din ansökan redan idag med personligt brev och cv till nyttjobb@dokumentera.se - eller slå en signal till Jan-Erik Robertsson på 0708-84 98 24. Vi rekryterar löpande!

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av projektarbete och samordning.
  • Har en teknisk utbildning.
  • Är strukturerad och noggrann.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande är:

  • Erfarenhet av att jobba med stora dokumentationsflöden, gärna i en liknande roll.
  • Erfarenhet av större industriprojekt med många intressenter.
  • Branscherfarenhet från olika tekniska miljöer, gärna anläggningsprojekt.

 

Välkommen med din ansökan!

Hör av dig!