Nu söker vi en Dokumentatör med generell teknikkunskap och social kompetens. Placering för tjänsten är i Uppsala, vårt eget kontor ligger i Gamla stan.

Som konsulter är våra kunders dokumentation vår kärnverksamhet. Vi hjälper kunderna att analysera, skriva och organisera deras dokumentation. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov.

Som Dokumentatör ansvarar du för dokumentera och visualisera vår kunds expanderande fibernät. Primärt handlar det om dokumentation av anslutningar, men även dokumentation av kundens övriga nät. Du granskar, förädlar och dokumenterar information från externa och interna informationskällor samt arbetshandlingar, i enlighet med företagets rutiner. Våra kunder finns i många olika branscher och vi ser gärna att du har erfarenhet av telekombranschen tidigare alternativt har en bakgrund som fibertekniker. Du har förståelse för informationsstrukturer och gärna erfarenhet av att arbeta med nätdatabaser, GIS och CAD.  För att trivas och göra ett bra jobb som Dokumentatör behöver du vara noggrann, strukturerad och lätt att samarbeta med. Vi ser gärna språkintresserade kandidater med bakgrund inom teknik/IT som vill utvecklas som teknisk skribenter eller som Document Controllers, men det är inget krav.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst alternativt en visstidsanställning på ca 1 år, beroende på dina ambitioner och önskemål för din framtida utveckling.

Om du känner igen dig i ovanstående beskrivning, skicka gärna din ansökan redan idag med personligt brev och CV till nyttjobb@dokumentera.se - eller slå en signal till Teresa Mateus på 0735- 403 722. Vi rekryterar löpande.

Hör av dig!