Dokumentsamordnare

Emanuela Pedrocco
  • Emanuela Pedrocco

Är du noggrann och strukturerad? Har du teknikintresse och social kompetens? Vill du jobba som Dokumentsamordnare och utvecklas med ett gäng sköna dokumentationsexperter?

Vi växer och söker fler fantastiska kollegor!

Nu söker vi en noggrann och strukturerad Dokumentsamordnare med generell teknikkunskap och social kompetens. I denna roll hanterar du flera parallella projekt och driver arbetet med dokumentationsleveranser till kund. Detta innebär att i tät kontakt med dokumentationsansvariga och övriga projektmedlemmar säkerställa att den projektspecifika dokumentationen levereras i tid till kund och att den uppfyller de för projektet gällande kundkrav.

Som konsulter är våra kunders dokumentation och information vår kärnverksamhet. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, social kompetens, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov.

Dokumentera har kunder i många olika branscher och i denna roll får du gärna ha erfarenhet av någon typ av anläggningsdokumentation, t ex inom elkraft, olja eller gas, samt erfarenhet/kunskap om data/tele. Du har erfarenhet av projektarbete och tycker om att driva, samordna och koordinera uppgifter och frågor med många intressenter.

Du jobbar med trevliga, positiva och hjälpsamma kollegor i fina lokaler i Stockholmsområdet, vårt eget kontor ligger i Gamla Stan.

Vi söker dig som:

Har erfarenhet av projektarbete och samordning.
Har en teknisk utbildning.
Är strukturerad och noggrann.
Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Meriterande är:

Erfarenhet av att jobba med stora dokumentationsflöden, gärna i en liknande roll.
Gärna erfarenhet av större industriprojekt med många intressenter.
Branscherfarenhet från olika tekniska miljöer t ex anläggningsprojekt.
Gärna erfarenhet av att arbeta i dokumentationssystem.

Känner du igen dig i beskrivningen? Maila din ansökan redan idag, med personligt brev och cv till nyttjobb@dokumentera.se - eller slå en signal till Emanuela Pedrocco på 070-577 05 77. Vi rekryterar löpande.