Elprojektör

Emanuela Pedrocco
  • Emanuela Pedrocco

Vi växer och söker fler fantastiska kollegor! Har du erfarenhet av arbete med elinstallationer och elscheman? Har du arbetat med dokumentation av säkerhetsanläggningar? Är nu noggrann och gillar tekniska miljöer? Om ja - sök nu!

Vi söker en noggrann och strukturerad Elprojektör, duktig på CAD och med generell teknikkunskap inom svagström, data, och/eller tele. Placering för tjänsten är hos vår kund i Stor-Stockholm, vårt eget kontor ligger i Gamla stan. Som konsulter är våra kunders dokumentation och information vår kärnverksamhet. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov.

Du upprättar arbetshandlingar, inkopplingsanvisningar, planritningar och underlag för installation och driftsättning. Vidare har du mycket samarbete med både tekniker och projektledare.

Dokumentera har kunder i många olika branscher och nu söker vi dig som har erfarenhet av arbete med elinstallationer, elscheman samt dokumentation av säkerhetsanläggningar med inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning. Som elprojektör upprättar du arbetshandlingar, inkopplingsanvisningar, planritningar och underlag för installation och driftsättning. I denna roll har du mycket kontakt med både tekniker och projektledare. Du har några års arbetslivserfarenhet, trivs i tekniska miljöer och gillar att skapa ordning och reda. Du har även erfarenhet av teknisk dokumentation eller dokumentsamordning. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och tar ansvar för dina egna leveranser. För denna tjänst måste du vara svensk medborgare och det kommer att göras en säkerhetsprövning.

Vi söker alltså dig som:

  • Har erfarenhet av arbete som elprojektör (2-4 år)
  • Har erfarenhet av arbete med dokumentation av säkerhetsanläggningar
  • Har generell teknikkunskap inom svagström, data och/eller tele 
  • Har god vana av AutoCad och Ms Office
  • Har erfarenhet av teknisk dokumentation eller dokumentsamordning
  • Har en mycket god svenska i tal och skrift
  • Är noggrann och strukturerad
  • Är utåtriktad och kommunikativ
  • Är svensk medborgare

Känner igen dig i beskrivningen? Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret nedan. Skriv in ditt personliga brev i avsett fält eller bifoga ett brev tillsammans med ditt cv. Gör det redan idag! Har du frågor? Slå en signal till Helene Tosterud Ujueta, tel 070-710 05 79 om du vill veta mer. Vi rekryterar löpande.

Välkommen med din ansökan!