Elprojektör säkerhetsanläggningar

Vi växer och söker fler fantastiska kollegor! Har du erfarenhet av arbete med bygg- och relationshandlingar och elscheman? Har du arbetat med dokumentation av säkerhetsanläggningar? Är nu noggrann och gillar tekniska miljöer? Om ja - sök nu!

Vi söker en noggrann och strukturerad Elprojektör, duktig på CAD och med generell teknikkunskap inom svagström, data, och/eller tele. Placering för tjänsten är hos vår kund i Stor-Stockholm, vårt kontor ligger i Gamla stan.

Som konsulter är våra kunders dokumentation och information vår kärnverksamhet. Vi hjälper våra kunder att analysera, skriva och organisera deras dokumentation. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov.

Dokumentera har kunder i många olika branscher och i denna roll söker vi dig som har erfarenhet av arbete med bygg- och relationshandlingar, elscheman samt dokumentation av säkerhetsanläggningar med inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning. Du har några års arbetslivserfarenhet, trivs i tekniska miljöer och gillar att skapa ordning och reda. Du har även erfarenhet av teknisk dokumentation eller dokumentsamordning. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och tar ansvar för dina egna leveranser. För denna tjänst måste du vara svensk medborgare och det kommer att göras en säkerhetsprövning.

Vi söker alltså dig som:

  • Har erfarenhet av arbete med bygg- och relationshandlingar och elscheman
  • Har erfarenhet av arbete med dokumentation av säkerhetsanläggningar
  • Har god vana av AutoCad och Ms Office
  • Har erfarenhet av teknisk dokumentation eller dokumentsamordning
  • Har en mycket god svenska i tal och skrift
  • Är noggrann och strukturerad
  • Är utåtriktad och kommunikativ
  • Är svensk medborgare

Känner du igen dig i beskrivningen? Maila din ansökan redan idag och senast 30 nov med personligt brev och cv till nyttjobb@dokumentera.se - eller slå en signal till Helene Tosterud Ujueta, tel 070-710 05 79 om du vill veta mer. Vi rekryterar löpande.

Välkommen med din ansökan!