Vass och energisk mötesbokare sökes på deltid

Är du socialt begåvad och gillar att prata med människor? Är du strukturerad, ansvarskännande och har ett trevligt sätt? Söker du efter ett givande deltidsjobb på ett entreprenörsdrivet företag med supertrevliga kollegor? Läs vidare!

Vi söker en mötesbokare som är socialt begåvad och gillar att prata med människor. För att lyckas i jobbet är du strukturerad, ansvarskännande och har ett trevligt sätt. Din personlighet och din inställning är dina viktigaste framgångsfaktorer. Har du erfarenhet inom mötesbokning eller försäljning sedan tidigare är det meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du har lite erfarenhet av arbetslivet, skinn på näsan och vill utvecklas som mötesbokare!

Som mötesbokare på Dokumentera lägger du grunden för vår framgång genom att boka möten åt våra kundansvariga säljare hos företag i utvalda branscher. Du ringer enbart företagskunder. Vårt koncept är enkelt att förstå och lätt att förmedla. Detta är en deltidstjänst och kan med fördel kombineras med t ex studier eller din stora passion i livet. Arbetstiden är vanliga kontorstider och du har frihet att själv styra din tid. Du får den utbildning som krävs för att kunna utföra jobbet. Du behöver ha datorvana och gärna viss erfarenhet av arbete i IT-system. Din arbetsplats är vårt fina kontor i Gamla Stan. Vi är ett härligt positivt och säljfokuserat gäng som är lätt att trivas med. 

Känner igen dig i beskrivningen? Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret nedan. Skriv in ditt personliga brev i avsett fält eller bifoga ett brev tillsammans med ditt cv. Gör det redan idag! Har du frågor? Slå en signal till Henrik Rehmberg på 0709-727 337 som kan berätta mer om tjänsten. Vi rekryterar löpande.