Mötesbokare och säljassistent

Gillar du sälj och att hantera många olika typer av arbetsuppgifter? Är du en duktig administratör som håller ordning och reda? Vill du utvecklas i ditt jobb på ett entreprenörsdrivet företag med snabba beslut och högt i tak?

Vi söker en mötesbokare och säljassistent som kan assistera våra kundansvariga säljare samt bolagets VD i vårt dagliga arbete. Arbetsuppgifterna innefattar försäljning och administration och exempelvis kommer du att hjälpa till med säljrelaterade arbetsuppgifter såsom mötesbokning med nya kunder, skriva protokoll samt uppdatera vårt CRM-system och andra administrativa sysslor. Utöver detta kommer du att bistå vid rekrytering, hjälpa till med inbjudningar samt planering och genomförande av företagsaktiviteter och andra kontorsgöromål.

Vi erbjuder dig en utvecklande och varierande tjänst med många kontaktytor. Du jobbar i en stimulerande miljö där du får utvecklas i din yrkesroll och som person med våra framgångsrika kunder, våra duktiga säljare och våra proffsiga och kunniga konsulter. Du ingår i ett drivet säljteam där laget går före jaget och kommer att vara det administrativa navet i både säljteamet och på kontoret. Vi lägger stor vikt vid att  få alla att trivas och utvecklas och vi har en härlig stämning bland våra medarbetare. Vi jobbar i fina lokaler i Gamla stan.

För att lyckas i denna position har du ett stort intresse av försäljning och vill lära dig mer om processerna inom säljarbetet. Du är en flexibel och ordningssam person, gärna med vana från administration och någon form av försäljning och kundkontakt sedan tidigare. Har du en utbildning inom företagsförsäljning eller liknande är det ett plus.

Du är en utåtriktad person som gillar nya kontakter, att lösa problem och att hantera många olika typer av arbetsuppgifter. Du skall vara van vid att arbeta med telefonen som redskap och trivas med att ge en god service och vara spindeln i nätet. Du har en stark egen drivkraft och du är självgående, målinriktad och tycker om att ta egna initiativ. Vidare söker vi dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet. Eftersom vi jobbar med språk måste du kunna uttrycka dig mycket väl både i tal och skrift på svenska (flytande) och engelska (goda kunskaper).

Låter det intressant? Sök redan idag och senast den 31 mars genom att skicka in ditt cv och ett personligt brev på nyttjobb@dokumentera.se. Har du frågor kan du kontakta Emanuela Pedrocco på tel 070-577 05 77. Vi rekryterar löpande.

Välkommen med din ansökan!