Nyheter

Anneli valde ett nytt spår och klev av vid nästa station, Dokumentera.

Skriven av Johan Helander
Anneli

Anneli Adenstedt har en gedigen bakgrund inom järnvägen och spårbunden trafik där hon bland annat arbetat som tekniker med informationssystem, som mätingenjör och som huvudtillsynsman (HTSM) med att koordinera tekniker som jobbar på fältet. Välkommen till oss på Dokumentera.

Vilket är ditt intryck av Dokumentera som arbetsgivare? 
Jag känner mig väldigt välkomnad till Dokumentera. Mina första intryck är att det finns mycket kunskap, kompetens och erfarenhet samlat här. En sak som jag märkte snabbt är att vi är bra på att lära av varandra, alla delar med sig.

 

Berätta lite om ditt uppdrag.
Jag jobbar på ett långt uppdrag inom energibranschen, där jag har en delad roll som dokumentationsansvarig för fyra projekt parallellt med lite andra arbetsuppgifter i andra projekt beroende på i vilken fas projektet befinner sig. Uppdraget är både flexibelt och självständigt.

 

Vad tycker du är mest spännande med uppdraget?
Det är väldigt kul eftersom det är så varierande och komplext. Jag uppskattar alla kontakter och bra samarbete jag har med olika roller inom projekten, allt från teknikresurser och konstruktörer till projektledare och administratörer.

 

Vad gör du när du inte arbetar?
Jag tycker om att vara kreativ och skapa, så jag har lagt beslag på garaget hemma och har en keramikverkstad där. Jag tycker också väldigt mycket om naturen och att utöva yoga.

Hur kom du i kontakt Dokumentera?
Det var en släkting som tipsade mig om att en kollega sökt sig till Dokumentera, och det tyckte jag lät spännande så det gjorde jag också. Och nu är jag här.

DELA
Författare
Johan HelanderTeknisk skribent

Johan är en av våra tekniska skribenter, och har bland annat jobbat med att ta fram nya arbetssätt och skapa strukturer för dokumentation. Johan har en bakgrund inom Public Service, bland annat som chef och projektledare, och intresserar sig för utbildning och lärande, och att göra det komplicerade mer begripligt.