Nyheter

Sven skapar struktur för kundens dokument

Skriven av Eva Jangö
sven

Sven Lotsander har arbetat inom IT som utvecklare, tekniker, förvaltningsledare och projektledare. Idag är han konsult hos Dokumentera och arbetar med att utveckla dokumenthanteringen hos en av Dokumenteras kunder.

Hur hittade du till Dokumentera?
Jag såg en annons på LinkedIn och blev nyfiken. Dessutom hade en tidigare kollega till mig börjat på Dokumentera, så jag tog kontakt.

Vilket intryck har du fått av företaget?
Dokumentera är ett ambitiöst konsultföretag som verkligen månar om sina anställda. Jag är glad att vara en del av det här seniora gänget. Det finns en långsiktighet som också imponerar.

Vad gör du på ditt nuvarande uppdrag?
Jag har ett uppdrag hos ett större företag inom finanssektorn. Företaget behövde hjälp att få struktur på sin dokumentation. Rutinbeskrivningar och liknande dokument var lagrade på olika lagringsytor med oklar status. Jag har hjälpt till att skapa en lösning där allt är samlat i ett dokumenthanteringssystem. Det har varit en förändringsresa. Nu har jag en mer stöttande roll kring hur medarbetarna ska arbeta och lagra dokument i det nya systemet. Det är roligt att vara med och stödja genomförandet av det nya arbetssättet.

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag har hus och tomt att ta hand om, och så har jag en segelbåt. När det är seglingssäsong är jag gärna ute med den.

DELA
Författare
Eva JangöTeknisk skribent

Eva har en journalistexamen med bred erfarenhet av redaktionellt arbete och intern kommunikation. Hon har ord om sig att vara en skicklig skribent men har även arbetat med att bygga informationsstrukturer, hantera behörigheter, utbilda användare och skriva presentationer och manualer för SharePoint.