Nyheter

Välkommen Tatiana!

Med en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet som projektör tyckte Tatiana Mihai att rollen som Dokumentsamordnare kunde passa henne. Det tyckte vi också. Välkommen till oss Tatiana!

Hur kom du i kontakt med Dokumentera?
Jag såg på Linkedin att Dokumentera hade en ledig tjänst som Dokumentsamordnare. Jag hade inte jobbat som det tidigare men när jag läste arbetsbeskrivningen så kändes det som ett passande jobb för mig. Jag har en teknisk bakgrund och har jobbat som projektör vilket gjorde att det kändes som att jag hade rätt kompetens för jobbet. Dessutom kändes det spännande att testa något nytt.

 

Vilket är ditt intryck av Dokumentera som arbetsgivare?
Jag känner mig trygg hos Dokumentera. Jag uppskattar att det är en bra kommunikation mellan alla kollegor och det finns alltid någon att fråga.

 

Berätta om ditt nuvarande uppdrag.
Jag är Dokumentsamordnare på ett svenskt energiföretag. Mina uppgifter är att hantera teknisk dokumentation och underlätta dokumentationsflödet. All dokumentation ska komma i tid och alla krav ska följas.
 

Vad tycker du är mest spännande med ditt yrke?
Det jag uppskattar mest är att jag har mycket kontakt med olika aktörer i samma projekt. Det gör att jag får se saker ur flera perspektiv vilket är utvecklande.

DELA