Cecilia är spindeln i nätet i projekten

Eva Jangö
  • Eva Jangö

Cecilia har erfarenhet av att arbeta med dokumentation och projektadministration inom telekom. Sommaren 2020 - mitt under pandemin - kom hon till oss på Dokumentera. Nu har hon ett uppdrag som dokumentsamordnare inom energisektorn.

Hur skulle du vilja beskriva Dokumentera?

Det är ett företag som befinner sig i ett expansivt skede, vilket känns positivt. Inom företaget är det högt i tak och vi är väldigt olika som personer. Vi har olika bakgrund och ålder. Jag gillar att det är så blandat, det är ett roligt gäng. Konsultrollen är ny för mig, men jag har fått ett väldigt bra stöd.

Vad gör du på ditt nuvarande uppdrag?

Jag är delprojektledare för dokumentation hos en kund inom energisektorn. Det innebär att jag arbetar som dokumentsamordnare i olika typer av projekt, en del större och en del mindre. Energisektorn är en ny bransch för mig, så det har varit lärorikt. Lite utmanande var det att börja på distans på grund av coronapandemin. Men det har gått bra och jag har haft bra personer att fråga.

På vilket sätt gör ditt arbete skillnad för kunden?

Som dokumentsamordnare är jag lite av spindeln i nätet som syr ihop olika delar av verksamheten. Jag översätter projektens innehåll till dokumentation och skapar struktur. Jag gillar strukturer!

Vad gör du när du inte arbetar?

Jag tränar mycket - cyklar, springer och simmar, och så ägnar jag mig åt min familj.