Homan är utbildad civilingenjör inom energisystem med erfarenhet av industri- och investeringsprojekt. Han har jobbat som konstruktör med energianläggningar med allt ifrån kontrakt till färdiga installationer, där teknisk dokumentation och teknisk projekthantering varit en stor del av arbetet. För Homan är livet som en musikal! Välkommen till Dokumentera Homan, kul att du är här nu!

Hur skulle du beskriva Dokumentera?

Dokumentera är ett växande företag som fokuserar på en viktig nisch, teknisk dokumentation, som tillämpas i olika branscher och verksamheter. Dokumentera är också ett vänligt företag.

Berätta om ditt nuvarande uppdrag!

Jag jobbar som delprojektledare med ansvar för dokumentationen i större projekt i energibranschen. I min roll säkerställer jag att projektdokumentationen överensstämmer med krav, standarder samt att dokumentationen levereras i rätt tid och med rätt kvalitet.

Vad är din styrka som teknisk dokumentatör och projektledare?

Jag är en civilingenjör med erfarenhet av projekthantering och teknisk design. Som person är jag nyfiken och tar ansvar och har alltid ett initiativ i min ficka som min styrka.

Vad tycker du är extra intressant inom dokumentation?

När man jobbar med teknisk dokumentation lär man sig helhetstänkande, riskanalyser och tidsplanering som är viktiga förmågor i projektledning av komplexa och multidisciplinära projekt. Man lär sig också mycket om IT-verktyg.

"För mig är livet som en musikal..."

Vad gör du när du inte dokumenterar?

Mitt stora intresse är musik. För mig är livet som en musikal, som filmmusik som reflekterar en filmscen. Jag hör musik hela tiden, även när inte musiken är på. Jag lärde mig tidigt att spela gitarr och piano och jag sjunger också ibland. Det är roligt att kunna underhålla sina gäster och skapa glädje.