Dokumentera är ett konsultföretag som växer och utvecklas med sina anställda. Vi har korta beslutsvägar, högt i tak och är öppna för att utvecklas med dina idéer. Som medarbetare hos oss har du marknadens bästa tekniska skribenter och dokumentationsamordnare som kollegor. Och naturligtvis får du jobba med spännande och intressanta uppdrag hos våra framgångsrika kunder.

Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att beskriva sina produkter, tjänster, interna processer och rutiner samt att göra information tillgänglig. Allt för att förbättra våra kunders konkurrenskraft. Dokumentera startade sin verksamhet 2007 och sedan dess har vi jobbat med ett stort antal nöjda kunder, varav de flesta är stora, svenska företag i många olika branscher.

Låter det intressant? Har du akademisk-teknisk bakgrund, är bra på att skriva och tycker att dokumentation är viktigt? Vill du vara med och utvecklas som teknisk skribent hos oss?

Kontakta Emanuela Pedrocco på tel 08-556 017 00. Eller skicka en ansökan till: nyttjobb@dokumentera.se.

Välkommen till oss – ett positivt gäng som det är lätt att trivas med!

Lediga tjänster

 • Teknisk skribent

  Har du teknikintresse, språkkänsla och social kompetens? Vill du jobba som teknisk skribent i ett framgångsrikt, entreprenörsdrivet företag? Om ja, här finns jobbet för dig som vill utvecklas med marknadens bästa tekniska skribenter som kollegor! Kunderna är bland de främsta inom sina områden och du får inblick i många nya, spännande områden. Sök idag!

 • Dokumentationsansvarig/Document Controller

  Är du noggrann och strukturerad? Har du teknikintresse och social kompetens? Vill du jobba som Dokumentationsansvarig/Document Controller och utvecklas med ett gäng sköna dokumentationsexperter?

 • Delprojektledare Dokumentation

  Är du noggrann och strukturerad? Har du teknikintresse, social kompetens och erfarenhet av projektarbete? Vill du jobba som Delprojektledare Dokumentation och utvecklas med ett gäng sköna dokumentationsexperter?

 • Dokumentatör

  Vi växer och söker fler fantastiska kollegor! Vill du jobba som Dokumentatör med framtidens fiberteknik? Är du noggrann och strukturerad? Har du ett par års erfarenhet av dokumentation? Läs vidare!

Hör av dig!