Jobba hos oss

Bli en del av Dokumentera

Kundens informations- och dokumentationsutmaningar är vår vardag och vår passion. Vi tycker dokumentation är kul!

rätt information
Ditt nya team

Att jobba som konsult hos oss

Läs mer

Tillgängliga tjänster

Som konsult på Dokumentera hjälper du våra kunder att bli mer effektiva och framgångsrika med professionell information och dokumentation.

Kan du inte hitta din roll? Gör en spontanansökan

Så här säger våra medarbetare

"Jag tycker att det är en väldigt bra gemenskap på Dokumentera och jag fick ett fint välkomnande när jag började. Jag uppskattar att alla delar med sig av sin kunskap och att vi lär oss av varandra."

MineDokumentsamordnare

"Det är första gången jag kommer till en ny arbetsplats där allt är ordnat redan första dagen. Det fanns ett tydligt schema för vad jag skulle göra och vem jag skulle kontakta i olika frågor."

OttiliaDokumentsamordnare

"Jag känner mig väldigt välkomnad till Dokumentera. Mina första intryck är att det finns mycket kunskap, kompetens och erfarenhet samlat här. En sak som jag märkte snabbt är att vi är bra på att lära av varandra, alla delar med sig."

AnneliDokumentationsansvarig

"Dokumentera är väldigt måna om sina anställda, att man ska må bra på sitt konsultuppdrag och jag känner att min kompetens värderas. "

MauroDokumentationsansvarig
mine
Dokumentsamordnarens vardag:

Dokumentsamordnaren säkerställer att leveransen blir lyckad

Det stora projektet avslutat, lösningen levererad till kunden, och sista fakturan är skickad. Allt borde vara frid och fröjd. Men plötsligt hör kunden av sig. Dokumentationen som skulle följt med leveransen är inte fullständig, eller är inte utformad på ett sätt som passar kundens system. Vad hade kunnat göras bättre från början? Två erfarna dokumentsamordnare delar här med sig av sina bästa råd från sin vardag.

Läs mer
tappa inte kunskap vid personlaomsättning