Riktigt duktiga tekniska skribenter söker nya kollegor.

Emanuela Pedrocco
  • Emanuela Pedrocco

Är nu noggrann och strukturerad? Har du teknikintresse, språkkänsla och social kompetens? Vill du jobba som teknisk skribent i ett konsultföretag med högt i tak och som utvecklas med dina idéer?

Kombinationen av proffsiga tekniska skribenter och nöjda kunder har resulterat i en fortsatt ökad efterfrågan för våra tjänster, vilket betyder att vi nu behöver bli fler. Placering för tjänsten är Stor-Stockholm hos våra kunder. Våra egna lokaler ligger i Gamla stan.

Som konsulter är våra kunders dokumentation vår kärnverksamhet. Vi hjälper kunderna att analysera, skriva och organisera deras dokumentation. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov. Våra kunder finns i många olika branscher och om du har erfarenhet från IT, telekom, kraftindustri, finans, försvar och mjukvaruutveckling är det meriterande.

Dokumentera är ett konsultföretag som växer och utvecklas med sina anställda. Som medarbetare hos oss har du marknadens bästa tekniska skribenter och dokumentationsspecialister som kollegor. Du jobbar med intressanta uppdrag hos våra framgångsrika kunder. Vi har korta beslutsvägar, högt i tak och är öppna för att utvecklas med dina idéer. ​Gemensamt för oss på Dokumentera är vårt intresse för språk och teknik. 

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med olika typer av teknisk information och dokumentation. Du har en akademisk examen, gärna civil-/högskoleingenjör, eller systemvetare. Självfallet har du ​​​​mycket goda kunskaper i svenska och engelska - det är en viktig förutsättning i vårt arbete. Vidare ser vi gärna att du har: 

  • God social kompetens.
  • God stilistisk känsla.  
  • Goda kunskaper i Officepaketet.   

Känner igen dig i beskrivningen? Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret nedan. Skriv in ditt personliga brev i avsett fält eller bifoga ett brev tillsammans med ditt cv. Gör det redan idag! Har du frågor? Slå en signal till Emanuela Pedrocco på 070-577 05 77. Vi rekryterar löpande.