White papers

5 IT-säkerhetsrisker och hur du undviker dem

Skriven av Peder Abrahamsson
it-säkerhetsrisker

Dokumentation blir i många organisationer bortprioriterat för att det är för svårt och tar mycket tid. Om dokumentationen inte är på plats medför det dock många risker. Att skapa och underhålla dokumentation tar tid men det lönar sig att tänka till.

Vad händer om datahallen brinner upp, molnleverantören utsätts för sabotage eller vår mest kunnige medarbetare blir sjuk? Eller ta en fundering på hur det såg ut förra sommaren, kunde alla som ville ta semester när det passade dem och kunde alla medarbetare stänga av telefonen och koppla bort jobbet? Är svaret nej är det kanske läge att prioritera den tekniska dokumentationen.

I vår senaste artikel går vi igenom 5 IT-säkerhetsrisker och hur du undviker dem. Fyll i formuläret för att läsa hela artikeln.

DELA
Författare
Peder AbrahamssonWriter

Peder har en examen i kognitionsvetenskap och är duktig på hur människor tar in, bearbetar och förstår information. Han har erfarenhet av textbearbetning i tekniska projekt, kommunikation med mjukvaruutvecklare och informationsstrukturering. Bland annat har han utfört analyser utifrån stora informationsmängder för att säkra korrekt hantering och efterlevnad av dataskyddsförordningen GDPR.