Nyheter

Ashot tycker om att bli utmanad i stora projekt

Skriven av Johan Helander
ashot

Ashot Ghazaryan kom till Dokumentera med mycket erfarenhet från projektering och kommunikationslösningar, vilket gjorde att han snabbt passade in i sitt nuvarande uppdrag.

Hur kom du i kontakt med Dokumentera?
Jag blev kontaktad av en rekryteringsfirma, och fick komma på en första intervju på Dokumentera efter någon månad.

Vilket är ditt intryck av Dokumentera som arbetsgivare? 
Jag fick en bra första kontakt med VD, och har fått ett positivt intryck av de kollegor som jag har träffat. Eftersom nästan alla kollegor är ute på olika uppdrag så träffas vi inte varje dag, men vi har en gemensam träff varje månad.

Berätta lite om ditt uppdrag.
Jag är på ett uppdrag som projektör samt samordnare av dokumentation i ett stort infrastrukturprojekt. Arbetsuppgifterna är knutna till olika lösningar för kommunikationsnät, till exempel för mobiltelefoni eller larm, och jag jobbar i ett team med flera kollegor. Många av arbetsuppgifterna utför man dock själv, bland annat jobbar jag en hel del med CAD-ritning, något jag också sysslat med i mina tidigare jobb.

Vad tycker du är mest spännande med ditt uppdrag?
Det är ett väldigt stort projekt, och spännande eftersom det kommer att påverka många människor när det är klart. Det är roligt att få lära sig nya saker och få nya utmaningar varje dag, mycket information och arbete ska samordnas eftersom det är väldigt många entreprenörer och underleverantörer inblandade i projektet. 

När du inte jobbar, vad gör du då? 
Jag tycker om att cykla och träna på gymmet, och försöker göra det varje dag. Annars tycker jag om att umgås med min familj och mina vänner.

DELA
Författare
Johan HelanderTeknisk skribent

Johan är en av våra tekniska skribenter, och har bland annat jobbat med att ta fram nya arbetssätt och skapa strukturer för dokumentation. Johan har en bakgrund inom Public Service, bland annat som chef och projektledare, och intresserar sig för utbildning och lärande, och att göra det komplicerade mer begripligt.