Nyheter

Dokumentsamordning är Mines grej

mine

Under sin utbildning till anläggningsingenjör-järnväg insåg Mine att dokumentsamordning är hennes grej. Med hjälp av sin IT-kunskap har hon dessutom lätt för att jobba med metadata och kan ofta hjälpa sina kollegor med tekniska problem. Välkommen till oss Mine!

Vilket är ditt intryck av Dokumentera som arbetsgivare?
Jag tycker att det är en väldigt bra gemenskap på Dokumentera och jag fick ett fint välkomnande när jag började. Jag uppskattar att alla delar med sig av sin kunskap och att vi lär oss av varandra.

 

Berätta om ditt uppdrag.
Jag jobbar som Dokumentsamordnare. Jag ansvarar för dokumentsamordningen i ett antal projekt som sträcker sig fram till 2030.
 

Vad tycker du är roligast med dokumentsamordning?
Det roligaste i mitt arbete är att jag får skapa en bra plattform för att hitta information vilket kommer vara till stor hjälp för dem som ska använda dokumentationen i framtiden. Att skapa en bra struktur underlättar även för mig själv i mitt arbete.

Hur kom du i kontakt med Dokumentera?
Jag kontaktade en av Dokumenteras anställda på Linkedin. De hade inget passande uppdrag för mig då men ringde upp mig ett år senare. Det fanns då ett passande uppdrag som jag tackade ja till.

Du har god IT-kunskap, är det en fördel i ditt arbete som dokumentsamordnare?
Absolut. Vi jobbar mycket med metadata, något som jag känner mig bekväm med eftersom jag har grundläggande programmeringskunskaper. Jag kan också ofta hjälpa mina kollegor när de har tekniska problem vilket är roligt!

DELA