White papers

Fem steg till lyckad upphandling av tekniska skribenter

Skriven av Carl Nycander
upphandling av skribenter

Har det uppstått ett behov av att komplettera eller uppgradera företagets dokumentation i något avseende? Då är det en teknisk skribent du behöver. Men du är kanske osäker på hur uppdraget ska definieras och avgränsas eller på hur du ska gå tillväga för att upphandla rätt skribent för jobbet?

Upphandling av konsulter för dokumentation skiljer sig inte på något avgörande sätt från upphandling av andra konsulter. Men vissa detaljer kan vara bra att tänka på för att du ska få rätt teknisk skribent som utför rätt uppdrag. En av våra seniora tekniska skribenter, Örjan Andersson, har satt samman fem punkter som vägledning för dig som funderar på att ta hjälp med att få ordning på er information och/eller tekniska dokumentation.

DELA
Författare
Carl NycanderTeknisk skribent

Carl har lång erfarenhet från IT-branschen och har engagerat sig för att förankra vikten av ett noggrant dokumentationsarbete utifrån verksamhetens behov. Han har utformat systemdokumentation, informationsstrukturer, processbeskrivningar och lett IT-utredningar. En specialitet är ITSM och ramverket ITIL där han är certifierad, samt GDPR.

Kunskap

Ännu mer kunskap

Här hittar du andra artiklar som vi tror kan intressera dig.

Lär dig mer