Nyheter

Från kemist till dokumentsamordnare. Nu har Azadeh hittat rätt!

Azadhe

Azadeh är i grunden kemist, men halkade senare i karriären in på dokumentsamordning, ett arbete som kräver sinne för detaljer och intresse för rutiner och mönster. Det i kombination med att ägna sig åt musik och konst på fritiden tycker hon blir en lagom balans mellan ordning och kreativitet. Välkommen till oss Azadeh!

Vilket är ditt intryck av Dokumentera som arbetsgivare? 
Jag har fått ett jättefint första intryck, både av ledningen och av kollegorna. Det känns som att jag hittat rätt.  Innan jag började på Dokumentera pratade jag även med en bekant som jobbat på företaget tidigare, jag frågade henne vad hon tyckte och hon hade bara gott att säga om Dokumentera. Något jag kan bekräfta nu efter två månaders anställning.

Berätta om ditt uppdrag.
Jag jobbar som dokumentsamordnare på en myndighet, samma myndighet som flera andra anställda på Dokumentera. Det är mycket nytt att lära sig men jag har fått tid att lära mig allt i min takt.

Hur kom du i kontakt med Dokumentera?
Jag jobbade för några år sedan med dokumentation på ett annat företag. Min dåvarande kollega hörde sedan av sig flera år senare. Hon berättade om Dokumentera, hennes nuvarande arbetsplats. Hon frågade om jag var intresserad av att jobba hos dem och jag blev nyfiken på att höra mer.

Du kommer från en konstintresserad familj, berätta mer.
I min familj är vi intresserade av både konst och musik. Jag målar en del tavlor som jag ställer ut. Jag är intresserad av interaktion mellan föräldrar och barn och för några år sedan, när jag var sjukskriven, startade jag ett konstprojekt tillsammans med min då fyraåriga dotter. Vi målade tavlor tillsammans där jag målade bakgrunden som speglade mina känslor och min dotter målade sedan glada figurer på min bakgrund. Ett projekt som gjorde att vi blev hela tillsammans.

DELA