Nyheter

Full fart på Kenneths första uppdrag

Skriven av Eva Jangö
Kenneth

Kenneth är en rutinerad teknisk skribent som tidigare arbetat både på startupföretag och åt flera stora svenska företag. Han gillar både när tempot är hårt och när han kan ta det lite lugnare. Just nu är det mer av den förra varan än av att chilla.

Vilket är ditt intryck av Dokumentera  så här långt?
Jag valde Dokumentera för att de hade uppdrag som passade mig hos en kund som jag hållit ögonen på. Jag började på Dokumentera i mars och fick två dagars introduktion innan jag började hos kunden. Tyvärr har jag sedan inte haft så mycket tid att delta i Dokumenteras aktiviteter. Men det är trevligt att bolaget bryr sig om sina konsulter. 

Berätta om ditt nuvarande uppdrag!
Jag har ett uppdrag som teknisk skribent på ett stort svenskt industriföretag. Det är ett bra och välrenommerat kundföretag som gör bra saker på rätt sätt. De tar hand om sina konsulter, ser till att de får nödvändig utbildning och behandlar dem som anställda. Jag var precis det de behövde och kunden är nöjd med mig.

Hur tycker du att det har fungerat att gå in i ett uppdrag på distans under pandemin?
För mig har det varit jättebra att kunna jobba hemifrån. Jag är från Norrland, och vill gärna kunna åka upp och jobba därifrån så att jag kan passa på att umgås med mina föräldrar och syskon där.

Till sist, vad gör du när du inte jobbar?
Vi är tre grannar som har ett gemensamt koklag och turas om att laga middag. Jag går på gym och springer i Hagaparken som jag bor nära, och så spelar jag en del dataspel.
 

DELA
Författare
Eva JangöTeknisk skribent

Eva har en journalistexamen med bred erfarenhet av redaktionellt arbete och intern kommunikation. Hon har ord om sig att vara en skicklig skribent men har även arbetat med att bygga informationsstrukturer, hantera behörigheter, utbilda användare och skriva presentationer och manualer för SharePoint.