Nyheter

Hej Malena!

Malena har som byggnadsingenjör lång erfarenhet av att hantera dokumentation, ritningar och med CAD-samordning. Dessutom har hon jobbat som CAD-samordnare och som redaktör för webbplatser med bl a programmering, design och redaktionellt arbete. Malena är nyfiken på att lära sig nya saker och nu får hon vara nyfiken på Dokumentera. Varmt välkommen Malena!

Hur skulle du beskriva Dokumentera?
Det är ett otroligt trevligt företag och jag kände mig välkommen från första stund. Företaget lyckas med att få alla att känna sig välkomna, vilket känns viktigt både för medarbetarna och kunderna. Det är också ett väldigt kompetent företag. Dokumentera har bestämt sig för sin nisch och den är man väldigt kompetent inom. Man vet vad man har för kunskap, vilken kunskap man kan erbjuda och vilka kunder man vill ha.

Berätta om ditt nuvarande uppdrag!
Jag är dokumentationsansvarig för projekt inom kraftsektorn. Jag finns med i projekten för att ansvara för insamling och granskning av teknisk dokumentation.

Vad är din styrka som dokumentatör?
Jag är flexibel, lyhörd och noggrann. Man är också något av en detektiv – man letar efter dokumentation och information för att hjälpa människor.

Vad tycker du är extra intressant inom dokumentation?
Det som förvånade mig är hur oerhört mycket kontakt man har med människor i den här rollen, mycket mer än jag trodde. Man är också något av en detektiv – man letar efter dokumentation och information för att hjälpa människor.

Vad gör du när du inte arbetar med dokumentation?
Scouting är en stor del av min fritid och jag är kårordförande i Kärrtorps scoutkår sedan flera år tillbaka. I den rollen har jag bl a varit ansvarig för Valborgsfirandet i Kärrtorp som brukar dra 6 000 besökare, i vanliga fall. I våras körde vi firandet helt virtuellt via Facebook. Vi tände en eld, scouter sjöng, jag höll vårtal och vi samlade in pengar till scouternas verksamhet. Det gick ju bra det också, men nu längtar jag efter att få ha fysiska möten och evenemang. 

DELA