Nyheter

Innebandyn lärde Ottilia att hitta lösningar och skapa struktur

ottilia

Ottilia spelade mycket innebandy som ung, något som format hennes person. Hon är duktig på att skapa struktur, rutiner och att hitta lösningar tillsammans med ett team. Välkommen till oss Ottilia!

Vilket är ditt intryck av Dokumentera som arbetsgivare? 
Alla gav mig ett bra välkomnande och det var ordning och reda på allting. Det är första gången jag kommer till en ny arbetsplats där allt är ordnat redan första dagen. Det fanns ett tydligt schema för vad jag skulle göra och vem jag skulle kontakta i olika frågor.

Berätta om ditt uppdrag.
Jag är dokumentsamordnare i ett stort anläggningsprojekt. Jag driver in dokument från leverantörer, granskar dem och skapar en bra struktur.

Vad tycker du är mest spännande med dokumentsamordning?
Det bästa med mitt jobb är den stora variation på arbetsuppgifter. Det är ett socialt jobb på så sätt att man måste hålla en god kontakt med leverantörer och kollegor. Samtidigt får man sitta mycket själv och skapa strukturer och ordning bland dokumenten. Jag uppskattar den balansen.

Hur kom du i kontakt med Dokumentera?
Jag blev kontaktad på Linkedin av en rekryterare om en tjänst på Dokumentera. Det var bra timing för mig för jag kände mig redo att gå vidare från min dåvarande tjänst. 

Du har spelat mycket Innebandy. Hur har det påverkat dig som person?
Innebandyn definierade mig som person ganska länge. Speciellt under gymnasiet. Det gav mig mycket i det sociala och lärde mig att hitta lösningar tillsammans med mitt team. Sedan tror jag att idrott generellt gör att man lär sig att ha struktur och ordning. När jag var yngre och tränade flera dagar i veckan var jag tvungen att ha disciplin och planera min tid för att kunna hinna med både skolan och Innebandyn.

DELA