Nyheter

Jakten på ständig utveckling drev David till Dokumentera

Skriven av Anna Manfredsson
david

När högsta steget i karriären inom byggvaruhandeln närmade sig sa han upp sig från sin trygga anställning och började studera. Snart därefter stod han med både fulltidsstudier och ett nytt heltidsjobb. David Samano är anläggnings- och byggnadsingenjören som vägrar slå av på utvecklingstakten. Med brinnande intresse för teknik, stenkoll på byggmaterial och förmåga att socialisera med människor passar han som handen i handsken som konsult på Dokumentera. Vi hälsar David varmt välkommen till oss!

Hur kom du i kontakt med Dokumentera?
Jag blev tipsad av en kompis om ett uppdrag, som den gången gick till en mer kvalificerad kandidat. Däremot ledde intervjuerna till att jag senare fick ett annat erbjudande av Dokumentera, och här är jag nu.

Vad gör du på ditt nuvarande uppdrag?
Jag har uppdrag som projektadministratör eller dokumentsamordnare vid ett stort trafikutbyggnadsprojekt hos en region. Uppdraget går ut på att samordna och hålla koll på aktivitetsplaner och listor, samt att uppdatera i projektets webbforum.

Vad tycker du är mest spännande med jobbet som dokumentsamordnare?
Jag har alltid varit tekniskt intresserad. I den här rollen har jag fått upp ögonen för hur saker runt omkring tekniken måste hänga ihop för att allt ska fungera. Uppdraget ger en helt ny förståelse för helheten och vad alla i projektet gör.

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag umgås med familjen och vännerna och tittar gärna på serier och spelar tv-spel. Sedan tycker jag mycket om att resa också också. 

Vilket är ditt intryck av Dokumentera som nyanställd?
Alla kollegor verkar vara väldigt glada och nöjda. Som konsult är det viktigt att man kommer in i jobbet fort och för det behöver man vara social. Sedan är våra jobb kanske inte de mest sociala, men människorna på Dokumentera är det. Det är det som gör Dokumentera unikt.

DELA
Författare
Anna ManfredssonKommunikatör