Hur effektiv är er dokumentationshantering? Få koll med vårt test
Nyheter

Jenny Wretström vill fokusera helhjärtat på dokumentationen

Skriven av Anna Fedoriw
Jenny Wretström

“Wow, det är det här jag har väntat på”, så kände Jenny när hon kom i kontakt med Dokumentera. Hon hade tidigare jobbat med projektledning i många år. Det innebar bland annat arbete med dokumentation men när hon insåg att hon kunde arbeta på ett företag som fokuserar helhjärtat på dokumentationen kändes det rätt. Välkommen till oss Jenny!

Vilket är ditt intryck av Dokumentera som arbetsgivare? 
Ett otroligt familjärt företag. Det är en stark gemenskap och jag känner igen mig i många av mina kollegor. Det är lätt att ställa frågor och allt känns okomplicerat.


Berätta om ditt uppdrag.
Jag jobbar med dokumentsamordning i ett större projekt på ett företag inom massa- och pappersindustrin. Jag och projektledaren ser till att allt är på plats. 

Vad tycker du är mest spännande med dokumentsamordning?
Jag gillar ordning och reda. Jag är bra på att skapa strukturer och har ett sinne för logik. Allt detta gör att dokumentsamordning passar mig väldigt bra.


Hur kom du i kontakt med Dokumentera?
Jag blev kontaktad av en rekryterare på Linkedin. Sedan gick det fort. Jag läste om Dokumentera och kände direkt wow, det är det här jag har väntat på. Jag chansade och sa upp mig från min dåvarande anställning redan innan jag fick jobbet, jag kände att jag hittat rätt. Jag fick sedan möjlighet att ta över en tidigare anställds uppdrag på Dokumentera.

Hur påverkar din tidigare erfarenhet som projektledare ditt arbete som dokumentsamordnare?
Min tidigare erfarenhet som projektledare kombinerat med att jag arbetat inom både vård och omsorg och industri gör att jag har en förståelse för större delar av projekt än min egen roll. Jag har tidigare arbetat i mina nuvarande kollegors roll vilket gör att jag har stor förståelse för deras arbete.

DELA
Författare
Anna FedoriwTeknisk skribent

Anna har en fil kand i journalistik och är diplomerad informatör vid IHM Business School. Hon har arbetat med allt från tidningar, intranät, konferenser och produktinformation till informationsansvar med supportfunktion mot chefer. Med sin bakgrund inom telekom har hon en gedigen teknisk grundförståelse.