Nyheter

Lena får en lagom dos av verklighet i arbetet som dokumentsamordnare

Lena Wikström

På dagtid jobbar Lena med dokumentation och på kvällstid läser hon fantasyböcker. Det är så hon får en lagom dos av verklighet och en lagom dos av det motsatta. Välkommen till oss Lena!

Vilket är ditt intryck av Dokumentera som arbetsgivare?  
Jag har ett gott intryck av Dokumentera som arbetsgivare. Jag sköter mitt arbete på distans vilket har fungerat bra och alla har varit hjälpsamma och vänliga. Jag uppskattar att min närmaste chef är bra på att följa upp. Hon hör av sig regelbundet och frågar hur det går på mitt uppdrag och hur jag mår.

Berätta om ditt uppdrag.
I mitt uppdrag som dokumentsamordnare agerar jag mellanhand i ett dokumentationsprojekt två företag emellan. Hanteringen av dokument måste vara väldigt säker och där är jag med i processen och tar emot och filtrerar dokumentationen. Ett viktigt och meningsfullt arbete vilket jag tycker är kul.

Hur kom du i kontakt med Dokumentera?
Jag jobbade tidigare som teknisk kommunikatör och var redo att ta mig an en ny utmaning. Jag la upp ett inlägg på Linkedin och blev kontaktad av flera företag. Tack vare en vän, kom jag då i kontakt med Dokumentera.

Vad tycker du är mest spännande med dokumentsamordning?
Jag uppskattar att det alltid finns utmaningar i mitt arbete och att jag jobbar inom ett begränsat område. Det gör att jag verkligen kan bli expert på det jag gör.

Vad gör du när du inte arbetar?
Jag läser mycket, framförallt fantasyböcker. Under min arbetstid får jag en lagom dos av verklighet och därför vill jag ha något helt annat under min fritid. Det blir en bra balans. Jag umgås också mycket med min familj, framförallt mina fantastiska barnbarn.

DELA