Nyheter

Monika har ett öga för detaljer

monika

Med utbildning inom konst och informationsdesign använder Monika sin konstnärliga ådra för att se detaljer som andra inte uppmärksammar. Hon är duktig på att koppla detaljerna till helheten, något som är en stor tillgång när man jobbar med dokumentsamordning. Välkommen till oss Monika!

Vilket är ditt intryck av Dokumentera som arbetsgivare?
Redan innan jag blev anställd av Dokumentera kände jag att de verkade väldigt professionella och erfarna. Något jag nu kan bekräfta som anställd. 

Berätta om ditt uppdrag.
Jag är  dokumentsamordnare hos en svensk myndighet. I min roll fick jag nyligen eget dokumentationsansvar i fyra projekt vilket känns väldigt kul. 

Vad tycker du är mest spännande med dokumentsamordning?
Det roligaste med dokumentsamordning är att jobba både med detaljer och helheten. Detaljerna är viktiga men det är också viktigt att allt är samlat på ett bra sätt. Jag gillar också den stora variationen av arbetsuppgifter i mitt arbete. Att jobba i olika projekt och med olika system är lärorikt och ger variation. 

Hur kom du i kontakt med dokumentera?
En anställd på Dokumentera la till mig på Linkedin och jag gick i och med det in på Dokumenteras hemsida. Jag tyckte att Dokumentera verkade som en intressant arbetsplats och sökte några år senare en ledig tjänst.

Du är en kreativ person med en konstnärlig ådra. Hur har du nytta av det i ditt arbete?
Min kreativitet gör att jag tänker lite annorlunda och kommer med nya ideer och annorlunda frågeställningar. Något mina kollegor ofta uppskattar. Jag är också duktig på att se detaljer och koppla det till helheten. När man jobbar med dokumentsamordning är det viktigt att allt finns på plats och man får då inte missa detaljerna.

DELA