Nyheter

Välkommen Susanna!

Skriven av Eva Jangö

Susanna är civilingenjör med en bred erfarenhet från verkstadsindustrin där hon arbetat som produktansvarig och projektledare inom energisektorn. Hon hittade Dokumentera via en speedintervju och kände direkt att hon kommit rätt. Välkommen till oss Susanna!

Hur har din första tid på Dokumentera varit och vilket intryck har du fått av företaget?
Jag fick ett bra intryck av Dokumentera redan vid den första intervjun – jag mötte så trevliga personer. Så det har varit jättekul att jag fått den här möjligheten. Jag började den 1 mars med tre dagars introduktion på kontoret i Gamla Stan innan jag började på uppdraget hos kunden. Det blev ett tryggt sätt för mig att komma in i konsultvärlden.

Vad gör du på ditt nuvarande uppdrag?
Jag är delprojektledare för anläggningsdokumentation hos en kund i energibranschen. Det handlar om ett inköpsprojekt där jag samordnar dokumentationen hela vägen från förstudie, kravställning och förfrågningsunderlag till upphandling och leverans. Jag talar om för leverantören vilka krav de ska uppfylla när det gäller dokumentationen av anläggningen, och håller i dokumentationsloggar och granskningsomgångar. Dokumentationen ska sedan levereras till kundens arkiv så att kunden kan använda den för drift och underhåll av anläggningen. I mitt tidigare jobb har jag suttit på leverantörssidan. Det underlättar nu när jag sitter på inköpssidan och har kontakt med leverantören gällande dokumentationen. 

På vilket sätt tillför ditt uppdrag bestående värde för kunden?
Kunden kommer att veta precis vad som finns i anläggningen som levererats. Dokumentationen kommer att vara användbar och uppdaterad, framtagen enligt den process för kvalitetssäkring av dokumentation som kunden använder.

Vad gör du på fritiden?
Jag umgås med familj och vänner, och jag har en hund vilket gör att jag går mycket i skogen. Jag har dessutom ett sommarställe i skärgården. I sommar har det blivit mycket SUP, stå-upp-paddling. Och så håller jag på en hel del med yoga.

DELA
Författare
Eva JangöTeknisk skribent

Eva har en journalistexamen med bred erfarenhet av redaktionellt arbete och intern kommunikation. Hon har ord om sig att vara en skicklig skribent men har även arbetat med att bygga informationsstrukturer, hantera behörigheter, utbilda användare och skriva presentationer och manualer för SharePoint.