Hur effektiv är er dokumentationshantering? Få koll med vårt test
Jobba hos oss /Kundansvarig säljare

Kundansvarig säljare

Kundens informations- och dokumentationsutmaningar är vår vardag och vår passion. Vi tycker dokumentation är kul!

Heltid
Stockholm

Är du personen vi söker?

Skicka gärna din ansökan så kontaktar vi dig inom kort.

Vi växer och söker nu ytterligare en säljkollega

Söker du en spännande säljutmaning i ett stabilt, växande bolag med högt i tak och snabba beslutsvägar? Gillar du teknik och har förmåga att bygga långsiktiga relationer? Är du en driven säljare som älskar att vara ute hos kund och hitta nya affärsmöjligheter? Då kanske det här är jobbet för dig!

Vi söker ytterligare en erfaren Kundansvarig säljare som vill jobba med nykundsförsäljning, prospektering och att vidareutveckla affärsrelationen med befintliga kunder.

I rollen som Kundansvarig säljare är du en viktig person i Dokumenteras fortsatta utveckling. Vår kundbas består av både stora, väletablerade företag och mindre, mer nischade företag i spännande branscher. Som stöd har du övriga säljteamet samt en konsultchef som bistår med konsultstöd och  rekrytering.

Vi erbjuder dig en stimulerande miljö där du får utvecklas som säljare och person med våra kunder, vårt duktiga säljteam och våra proffsiga och kunniga konsulter. Du får en unik inblick i många olika typer av verksamheter i olika branscher och möjlighet till stort lärande. Du jobbar i ett drivet säljteam där laget går före jaget. Vi vill utvecklas med dina idéer och erfarenheter och jobbar hela tiden på att bli lite bättre. Som konsultbolag lägger vi mycket kraft på att få alla att trivas och utvecklas och vi har en härlig stämning bland våra medarbetare.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av företagsförsäljning, gärna idéförsäljning, och från konsultverksamhet. Du har mycket energi, är uthållig och tvekar inte att lyfta luren. Våra bästa affärer jobbar vi upp själva, från första samtalet. Du älskar säljhantverket och att ha ansvar för affären från ax till limpa. Det underlättar om du har relevant erfarenhet från olika branscher i näringslivet, gärna från el/energi/anläggning, infrastruktur eller liknande. Erfarenhet inom offentlig upphandling är ett plus. Du behöver också ha en god kunskap/erfarenhet inom teknik/IT.

För att trivas hos oss behöver du vara prestigelös, flexibel och villig att lära nytt. Du drar dig inte för att kavla upp ärmarna och få jobbet gjort. Självfallet är du lyhörd och bra på att kommunicera. Du är resultatorienterad, ansvarstagande och samarbetsorienterad. Hos oss går laget före jaget.

Känner du igen dig i beskrivningen? Sök redan idag eller slå en signal till Henrik Rehmberg på 0709-727 337 om du vill veta mer om tjänsten. Vi rekryterar löpande. Välkommen med din ansökan! 

Fler lediga tjänster

Som konsult på Dokumentera hjälper du våra kunder att bli mer effektiva och framgångsrika med professionell information och dokumentation.

Kan du inte hitta din roll? Gör en spontanansökan