Storytelling

Varje företag har ett berättarkapital. Det kan skördas och användas för att utveckla verksamheten internt, skapa goda relationer med omvärlden eller stödja marknadsföring och försäljning. 

Tjänster /Storytelling

Få ordning på dokumentationen

Kontakta oss för ett kostnadsfritt samtal där vi utforskar vad vi kan hjälpa er med

Boka ett samtal

Om Storytelling

Till skillnad från mer eller mindre vinklad reklam skapar storytelling berättelser om händelser i och kring ditt företag som är sanna och högst relevanta för läsarna. Dokumentera genomför sådana uppdrag där berättelsen är av teknisk natur eller där berättelsen består av en kombination av teknik och någonting annat. Vi ser till att berättelsen blir intressant att ta del av och lämnar ett positivt avtryck.

Den kanske vanligaste berättelsen är om en specifik affär med en kund. Vi spinner en berättelse kring kundens behov/problem, hur din produkt löste behovet och på vilket sätt den förbättrade kundens verksamhet. Andra berättelser kan byggas kring hur utvecklingen av produkten gick till.

Texterna kan publiceras på en rad olika sätt – på webbplatser, i bloggar, i sociala medier eller till och med som utställningsmaterial.

Vilken historia vill ni berätta?

 

"Dokumentera har på ett utmärkt sätt hjälpt oss med att förtydliga rutiner och processer kring dokumentation för hela projektcykeln. Från kravställning, genomförande till att slutdokumentationen är på plats. Jag kan varmt rekommendera Dokumentera!"

Tobias EdbergDokumentationsingenjör, Kraftringen

"Jag har tagit hjälp av Dokumentera vid flera tillfällen, i olika företag, för att få ordning på verksamhetens dokumentation eller skapa dokumentation från grunden. Dokumentera är en proaktiv och samarbetsorienterad leverantör som tillhandahåller resultat, på utlovad tid med hög kvalitet."

Håkan AnderssonAdvisor, Orion

Vad vi erbjuder:

Enkel och tydlig dokumentation

Vi skapar ordning och reda. Med skräddarsydda insatser hjälper vi organisationer att fånga kunskapen.

Få ordning på dokumentationen