Strategi

Med vår långa erfarenhet kan vi hjälpa er att ta fram en skräddarsydd strategi för er dokumentation och informationshantering. Låt oss hjälpa er att göra er information och dokumentation en strategisk tillgång!

Tjänster /Strategi

Få ordning på dokumentationen

Kontakta oss för ett kostnadsfritt samtal där vi utforskar vad vi kan hjälpa er med

Boka ett samtal

Om strategi

Vi hjälper våra kunder med utformningen av sin strategi runt dokumentation och information. Vi får kunderna att se på sin dokumentation och information som en strategisk tillgång vilket underlättar arbetet med att hålla dokumentationen och informationen uppdaterad samt tillgänglig.

Vi ser till att våra kunder kan förvalta sin kunskap efter aktuella behov för att på bästa sätt ge stöd till personalen i verksamheten. Att förvalta sitt strukturkapital är en grundläggande faktor till en stabil och säker verksamhet. 

Vi fungerar som rådgivare till våra kunder i olika frågor, som exempelvis:

  • hur livscykeln för dokumentation och information ska appliceras,
  • vilket tekniskt systemstöd som bör finnas; och 
  • hur bemanning av verksamheten runt dokumentation och information bäst avpassas.

Så tycker våra kunder

" Dokumentera är lyhörda, lätta att jobba med och förstår våra behov. Deras konsult hjälpte oss att bygga upp en portal för vårt nya arbetssätt vilket inte bara säkrade migreringen men även skapade en enhetlighet med väldokumenterade beskrivningar. "

Johan BergströmChef Projekt och Förvaltning, Sveaskog

"Jag har tagit hjälp av Dokumentera vid flera tillfällen, i olika företag, för att få ordning på verksamhetens dokumentation eller skapa dokumentation från grunden. Dokumentera är en proaktiv och samarbetsorienterad leverantör som tillhandahåller resultat, på utlovad tid med hög kvalitet."

Håkan AnderssonAdvisor, Orion

"Dokumentera har på ett utmärkt sätt hjälpt oss med att förtydliga rutiner och processer kring dokumentation för hela projektcykeln. Från kravställning, genomförande till att slutdokumentationen är på plats. Jag kan varmt rekommendera Dokumentera!"

Tobias EdbergDokumentationsingenjör, Kraftringen

“Jag kände mig trygg direkt när vi fick kontakt. Konsulten tog verkligen ansvar och fick fram en fullständig förteckning över levererad dokumentation i förhållande till förväntad leverans. På så sätt kunde vi sätta in nödvändiga åtgärder och lyckades driftsätta enligt tidplan. Dokumentera visste vad vi behövde och gav oss det innan vi själva hade insett behovet.”

Ulf JakinProjektledare, Granitor

Vad vi erbjuder:

Enkel och tydlig dokumentation

Vi skapar ordning och reda. Med skräddarsydda insatser hjälper vi organisationer att fånga kunskapen.

Få ordning på dokumentationen